Vitsippan

2009-08-11

Puh


Då var helgen avklarad!

Vart en riktigt lyckad fest hos mor i lördags, mycket roligt folk med skratt och musik det är receptet till en perfekt kväll.

Det enda som inte var så kul det var att Linus hade ont i magen och var övertrött så han höll konsert för mig. Stackars liten som inte kan göra nått när han har ont.

Anders har varit och köpt minifom droppar som Linus ska ha innan varje måltid, det ska motverka att han får gas i magen. Hoppas att det funkar.

Mamma fick i alla fall jätte fina presenter, var två låtar som var skrivna för henne som sjöngs upp oxå=) Snyft! vart lite tårar där kan jag lova.


Nu har Robin åkt tillbaka till armen oxå, han tycker att det är skit kul säger han. På bara en vecka har han blivit så mycket vuxnare, undrar vad som då kommer att hända på ett år?


Snart snart så får jag rida igen!!!! Jej längtar sååå mycket, ska rida så jä..la fort och bara mysa. Snacka om jag har haft abstinens under snart ett år.


Anders har nu börjat jobba efter semestern, har gått jätte bra att vara hemma själv med lillen. Vi har tagit en massa tupplurar och bara haft det mysigt. Men visst saknar vi att ha Anders/Pappa hemma!


XoXo//Lisa


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar